POPOCATEPETL BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Popocatepetl Breda. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 13:04 Eten besteld, betaald en een bezorgtijd was al bekend. Krijg ik opeens na een kwartier een mail met dat mijn bestelling is geannuleerd?
25 jan 2024 om 15:21 Ik had extra zure room besteld maar kreeg extra guacamole De bezorger was heel vriendelijk
23 jan 2024 om 23:15 bezorger heeft niet de instructies opgevolgd en bij de beneden buren afgeleverd, gelukkig wel ontvangen. Eten zeer matig voor de hoofdprijs die je betaald per item. uien ringen had te weinig ui een deeg ring was accurater. geen herhaling helaas
7 jan 2024 om 12:35 grote porties en erg lekker, totdat ik een blonde haar tegenkwam… mijn hele gezelschap had rood of bruin haar… daarna maar gestopt met eten, mijn eetlust was weg.
14 dec 2023 om 15:42 Goed eten,goede levering n vaak een leuke boodschap van 'smakelijk eten'
8 dec 2023 om 21:28 Gemiddeld, het eten is niet super en niet veel friet gekregen
4 dec 2023 om 23:13 10/5 stars for the sweet and smokey ribs. It exceeded my expectations. Super delicious! 0/5 stars for the churros. It was greasy, I disliked the chocolate sauce, and I think it goes better with icing sugar than the crystal sugar used.
23 nov 2023 om 20:55 Gewoon goed en lekker eten
19 nov 2023 om 20:41 Eten was top en de bezorgster vriendelijk. Ondanks dat toch twee minpunten: 1. Geschatte bezorgtijd 55 minuten. Dit werd 1 uur en 40 minuten. 2. Telefonisch niet bereikbaar.
16 nov 2023 om 21:46 Lekkere burrito! Extra saus erbij is niet echt nodig, ding was al sauzig genoeg.
7 nov 2023 om 22:14 lekker eten, patatje niet echt warm meer, de kip had wel heel veel kruiden, de beenham geweldig, pepernoten bij de cheesecake?
6 nov 2023 om 20:08 Lekker eten en snel bezorgd. Kwalitatief echt goed.